Informasjon om elsikkerhetsportalenMange i DLE-bransjen har lenge etterlyst bedre struktur på egen og andres informasjon om elsikkerhet. Lokale initiativ og skippertak preger ofte informasjonsarbeidet. Endelig er løsningen her!
Nytt fra DLE konferansen 201311. – 12. september var representanter fra hele DLE-bransjen og myndighetene samlet til den årlige konferansen. I år foregikk dette på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen, og deltakerne fikk presentert en rekke foredrag fra ulike aktører.
DLE-konferansen 2013Konferansen arrangeres i samarbeid mellom DSB og formålet er å gi DLE, inklusiv sakkyndige selskaper, informasjon og nyheter innenfor relevant regelverk og saksbehandling.
Unngå lading om nattenVær våken og tilstede mens du lader telefonen eller annet elektrisk utstyr!
Farlige produkterDirektoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) fører den offisielle oversikten over farlige produkter. Du kan selv se eller søke etter produkter i denne oversikten.
Kaos og krangel erstattet med samarbeidDialog og felles nullfeilvisjon er løsningen til Nelfo Buskerud på samarbeidsproblemene som har vært mellom elinstallatører og Det lokale eltilsyn.
Montørene må rette feil på fritidenI februar i år skrev Stavanger Aftenblad at registrerte elinstallatører var ansvarlig for mer enn 400 av de 464 feilene som ble avdekket i 1 400 helt nye elektriske anlegg i Rogaland i 2012.
Aktuelt gammelvisning

 

 

_self0